Exact Online reikt Gouden Luca uit aan Finance Plus

Eind 2021 heeft softwareleverancier Exact de Gouden Luca geïntroduceerd. Dit is een uiting van waardering voor administratiekantoren die werken met Exact en hun klanten begeleiden en adviseren bij het gebruik van Exact.

Op de Gouden Luca staat “Gefeliciteerd met uw succesvolle hulp aan ondernemers bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen!”. Dit sluit helemaal aan bij onze visie: Samen met de klant zijn of haar onderneming naar een hoger niveau tillen.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw ambities. Procesoptimalisatie en efficiency staan bij ons hoog in het vaandel en Exact Online leent zich als een uitstekend pakket hiervoor. Niet voor niets is dit het meest gebruikte online pakket voor administraties. Wij beschikken over specialisten met brede kennis van Exact Online, waardoor wij in staat zijn processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Ben jij benieuwd wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sylvana, onze adviseur automatisering & procesoptimalisatie. Zij kijkt graag met jou naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie!

Image