Gemakkelijk, efficiënt en inzichtelijk

No hands accounting, robotic accounting en handfree accounting zijn allemaal verschillende termen voor dezelfde dienst: een zoveel mogelijk geautomatiseerde boekhouding. Vandaar ook de naam No Hands: je hoeft zo min mogelijk met de hand te doen. Daarnaast biedt No Hands je gemak, efficiency en inzicht met behulp van de nieuwste software. En daarmee zetten we weer een goede stap in de richting van ons motto bij Finance Plus: het optimaliseren van bedrijfsvoeringen.

No Hands accounting bij Finance Plus

Veel van onze klanten maakten al gebruik van opties zoals automatische bankkoppelingen en scan-en-herken oplossingen voor het verwerken van administraties. Dit scheelde al een hoop tijd en handmatige handelingen. Maar dankzij onze No Hands administratie kunnen wij de klant nóg meer tijd besparen. Wij stellen voor het aanleveren van de administratie diverse automatische processen voor je in. Zo houden onze klanten tijd over terwijl de boekhouding correct en compleet is.
Daarnaast geven wij klanten op deze manier inzicht in hun financiële resultaten en facturen. Zo kunnen we samen met de klant inspringen op situaties die op dat moment spelen en onze ogen richten op de wereld van morgen, in plaats van achteraf te kijken naar de resultaten van van het vorige kwartaal of het vorige jaar.
Wij hebben voor het gebruik van No Hands accounting een handige wegwijzer gemaakt. Deze kun je hier vinden!

De voordelen van de Mijn[Kantoor] app

Naast het inzien van je administratie via desktop of laptop heeft Exact Online ook een eigen app ontwikkeld. Met deze app kun je onder andere:
  • Real-time inzicht in financiële resultaten en facturen

  • 24/7 een digitaal archief voor jouw boekhouding

  • On-the-go factureren met in- en verkoopfacturen

  • Foto's maken van (pin)bonnetjes en direct uploaden

  • Onderlinge online communicatie via taken

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Finance Plus heeft de afgelopen jaren een professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van IT en procesoptimalisatie. Om dit te realiseren is een automatiseringsteam opgesteld, bestaande uit medewerkers van Finance Plus die affiniteit hebben met automatisering. Dit team kijkt naar optimalisatiemogelijkheden bij zowel de klant als Finance Plus. Ook hebben we een adviseur automatisering & procesoptimalisatie, die bij de klant kijkt naar de processen die momenteel lopen en hoe deze eventueel geoptimaliseerd kunnen.

Heb je dus vragen over No Hands accounting of de software van Exact Online? Bij ons ben je aan het goede adres!

Image

bekijk ook

Vacatures

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Kijk op onze vacaturepagina voor de actuele openstaande vacatures. Heb je vragen of interesse? Neem dan zeker contact met ons op!
Lees meer

Financiële administratie

De medewerkers van Finance Plus zorgen ervoor dat jouw administratie altijd up-to-date is. Ook geven we scholing aan medewerkers binnen jouw bedrijf, zodat zij uit te voeten kunnen met de online administratie.
Lees meer

No Hands bij Finance Plus

Wij hebben ook een wegwijzer samengesteld, zodat in één oogopslag duidelijk is voor onze (nieuwe) klanten wat de voordelen zijn van werken met de nieuwste software van Exact Online. Ook kun je hier lezen hoe we jouw administratie inrichten.
Lees meer