Overstapservice

Overweeg jij over te stappen naar een ander administratie- of accountantskantoor, maar doe je dit niet omdat je denkt dat dit teveel gedoe is? Of omdat je bang bent dat dit lang zal duren en je hierdoor financiële deadlines mist? Met de gratis overstapservice van Finance Plus ben jij gegarandeerd van een soepele en snelle overstap zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Laat het overstappen aan ons over! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we ook complexe financiële administraties zonder moeite overnemen en optimaliseren als dit nodig is.

Welke stappen bieden wij jou aan?

Persoonlijk intakegesprek

Informeren van de oude accountant

Overdracht van jouw dossier

Verzamelen van overige relevante gegevens

Informeren van alle instanties

Machtiging en uitstel van aangiften aanvragen

Bij de Belastingdienst

Direct toegang tot 100% online administratie

Adviesgesprek over administratieoptimalisatie

Zorg voor een soepele overgang en maak gebruik van onze gratis overstapservice!

Finance Plus begeleidt ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Wij bieden meer dan de basiswerkzaamheden van een accountant of administratiekantoor. Als jouw financial sparringpartner optimaliseren wij samen met jou je bedrijfsvoering en maken je onderneming toekomstproof!

Wij bieden een uitgebreid pakket aan financiële diensten zoals boekhouding, salarisadministratie, fiscaal- en financieel advies en coaching voor ambitieuze ondernemers. Maar bovenal fungeren wij als jouw financial sparringpartner gericht op groei en efficiency.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen beteken en onze gratis overstapservice?

Neem contact op