INLOGGEN PORTAL

Log in op jouw Client Online account
Je eigen omgeving in Client Online verschaft inzicht in documenten en prestaties. Je kunt hier ook documenten goedkeuren als je van ons een melding hebt gekregen dat deze actie vereist is. Voor zowel Android als iPhone toestellen is er een app beschikbaar in de App store.

Heb je nog geen gegevens of ben je jouw inloggegevens vergeten? Neem dan contact met ons op (+31 182-622 000). Ben je alleen het wachtwoord kwijt, vraag dan via de link onderin een nieuw wachtwoord aan.


Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Waarom Client Online?
De kracht van Client Online zit in de bijdrage aan een efficiënte en geautomatiseerde inrichting van informatie- en communicatieprocessen. Processen tussen kantoor, de door hen gebruikte software, de cliënten en partijen, zoals de Belastingdienst, KvK en banken. Ook zit de kracht in de ondersteuning die Finance plus daardoor kan bieden bij het delen van kennis op het juiste moment bij onze klanten: proactief, tijdig en op de toekomst gericht. Daarmee helpen we onze klanten bij het optimaal presteren.

Beveiligde omgeving
De financiële gegevens en documenten welke opgenomen zijn in de ClientOnline omgeving zijn uiteraard goed beveiligd. De omgeving is ontwikkeld door PinkWeb.

SUPPORT

Efficiënte hulp op afstand
Wij zijn onze cliënten graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom bieden wij TeamViewer: veilige software waarmee wij eenmalig live kunnen meekijken en handelingen kunnen uitvoeren op jouw computer om zo snel mogelijk met een probleem te helpen.

Heb je TeamViewer al op je computer staan? Neem dan contact met ons op (+31 182-622 000) om een connectie te maken met jouw unieke code.

Je kan ook via deze links de meest recente versie van TeamViewer downloaden voor Windows en Apple (Mac OS):

WINDOWS Teamviewer download
MAC OS Teamviewer download

Overige support
Heb je een vraag met betrekking tot de financiële administratie, een vraag over belastingwetgeving, of een bijzonder specifieke? Jouw aanspreekpunt is altijd je eigen accountmanager.
Mocht je om uiteenlopende redenen liever contact hebben met een van de vennoten, neem dan contact met ons op. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Kosten support
Is de vraag voor ons gemakkelijk te verhelpen en kost het slechts enkele minuten? Dan gaat de teller niet direct aan. Maar als wij tijd moeten steken in het oplossen van een probleem, dan zullen we natuurlijk wel deze tijd in rekening moeten brengen.

HANDLEIDINGEN

Handleidingen
Rechts vind je een aantal handleidingen, die je kunnen helpen wegwijs te maken in het opzetten van een administratie en de verwerking daarvan via Client Online.

Ook voor Exact online vind je een link naar de plaats waar je alle informatie kunt vinden. Mocht je er zelf niet uitkomen: als gecertificeerd Exact Online partner kan Finance plus je natuurlijk helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!