Automatisering bij administratie- en accountantskantoren

Geen tijd om stappen te maken in kantoorautomatisering? Wij helpen jouw organisatie graag met onze ervaring en geven handvatten zodat een project/applicatie slaagt en geen kostenpost wordt! 

Automatisering bij administratie- en accountantskantoren

Je kan veel meer uit je organisatie halen als je slimmer en efficiënter te werk gaat. Middels software, apps en Power BI oplossingen, kun je de rol als vertrouwd MKB adviseur en sparringpartner ook echt toegevoegde waarde geven. Ook een junior adviseur kan makkelijker bij zijn klant een goede indruk achter laten, als de aangedragen efficiëntieoplossingen direct en zichtbaar gemak, tijdswinst en resultaat oplevert voor een klant. Een nieuwe applicatie is makkelijk aan te schaffen maar dit dan ook op de juiste wijze implementeren is een tweede. Hiervoor is de bereidwilligheid en omarming van het team de belangrijkste schakel. Je maakt het verschil door gebruik te maken van de juiste aanpak en hier helpen wij graag bij. 

Wij kunnen jouw organisatie onder andere ondersteunen bij het implementeren van (administratie) pakketten zoals Exact online No Hands, Office 365 oplossingen en NMBRS en bij het verbeteren van de interne processen. Ook hebben wij ervaring met het ontwikkelen van apps en geautomatiseerde flows waarmee je minder tot geen tijd kwijt bent aan (terugkerende) taken. 

Waarom Finance Plus?

Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren van interne processen, en het juist inzetten van software bij zowel onze klanten als binnen onze eigen organisatie. Wij hebben inmiddels vele meters gemaakt in het omarmen van nieuwe software binnen organisaties/teams en wij kunnen inzicht geven in de valkuilen die bij nieuwe processen vaak (te) laat worden opgemerkt. Doordat wij een proces benaderen vanuit het kantoorproces in plaats van de applicatie zorgen wij ervoor dat er direct verbinding is tussen de medewerkers en de applicatie. 

Omdat we dezelfde taal spreken, weten wij wat er speelt binnen jullie organisatie, begrijpen wij snel waar de eventuele angsten of bepaalde pijnpunten bij medewerkers liggen en kunnen we gezamenlijk op een voortvarende wijze vooruit. Natuurlijk in de juiste versnelling die aansluit bij jullie organisatie.

Keertje sparren?
Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een (teams)gesprek aan en we vertellen graag hoe wij denken dat we jullie verder kunnen helpen om een succesvol en toekomstbestendig kantoor te blijven. 

Neem contact op

Het automatiseringsteam van Finance Plus

Maak hier kennis met ons automatiseringsteam. Zij helpen je graag met hun kennis en expertise!