Microsoft Power BI

Alle informatie in één overzichtelijk en interactief dashboard! Hoe duidelijk en effectief zou dat zijn! Niet meer tijdrovend heen en weer switchen tussen allerlei softwarepakketten waarbij de kans op een vergissing groot is. En die duidelijkheid is wat Finance Plus voor jouw bedrijf kan realiseren met dit softwarepakket van Microsoft Power BI Nederland.

Realtime inzicht

Voor ieder proces op de werkvloer gebruik je een ander softwarepakket. Denk maar eens aan het bijhouden van je administratie, je kassasysteem of je voorraadbeheer. Het verzamelen van gegevens uit de verschillende pakketten en combineren van de data tot nuttige informatie kost vaak veel tijd en vergt veel handmatige handelingen. Tijd die je vaak beter aan de opbouw van je bedrijf kunt besteden. Daarnaast is deze informatie statisch en moet steeds opnieuw worden bijgewerkt om actuele informatie te verkrijgen.

Microsoft Power BI

Wij hebben hier een oplossing voor: Microsoft Power BI. Vrijwel alle softwarepakketten zijn aan Microsoft Power BI Nederland te koppelen, waardoor data uit het ene pakket kan worden gecombineerd met de data uit andere softwarepakketten. Daarnaast wordt deze data automatisch (zo vaak als gewenst) opgehaald en bijgewerkt.

Met behulp van Microsoft Power BI, Excel en Microsoft Power Automate visualiseren wij deze bedrijfsdata in overzichtelijke dashboards. Zo heb jij direct de gewenste informatie beschikbaar en realtime inzicht in je bedrijfsprestaties. Naast standaard bedrijfsdata is het ook mogelijk om externe gegevens te integreren, welke weer automatisch ge-update worden door een Power Automate stroom. Visualiseer dit met een app in Power Apps en je hebt de belangrijkste informatie van jouw onderneming altijd bij de hand. Zo blijf je in control en krijg je nooit meer te maken met verrassingen achteraf.

Het laten bouwen van een dashboard in Microsoft Power BI is een eenmalige investering. Voor het gebruik betaal je een gering bedrag aan licentiekosten. Gezien de informatie en tijdsbesparing die het oplevert heb je deze investering echter snel terugverdiend. Werk je met jouw organisatie met Office 365? Power BI heeft Power BI teams integration mogelijkheid, wat betekent dat je Power BI kunt toevoegen aan groepen in Microsoft Teams en zo nog makkelijker kunt werken.

Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je interesse of vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons automatiseringsteam, zij staan je graag te woord!

Winst- en verliesrekening
Omzet - data