Voor franchisegevers is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van economie en fiscaliteit. Je moet namelijk jouw franchisenemers kunnen helpen bij financiële vragen die ze wellicht hebben en hen daar advies over kunnen geven. Daarnaast wil je zelf uiteraard ook graag weten wat voor jou de beste opties zijn op het gebied van ondernemerschap.

Wij helpen je hier natuurlijk graag mee. Wij zorgen ervoor dat wij te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Tijdens eventuele periodieke besprekingen nemen we deze ontwikkelingen met je door en adviseren we je hierin. Maar we hebben ook deze actualiteitenpagina speciaal voor jou als franchisegever samengesteld. Op deze pagina vind je tal van handige weetjes specifiek voor franchisegevers.

Handige weetjes en actualiteiten

Franchiseformule starten

Wil je een franchiseformule opstarten? Wij helpen jou met het opstellen van een franchise businessplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het selecteren en aanvragen van de financiering en het opstellen en toetsen van contracten. We kunnen jou het beste adviseren als je niet alleen je eigen financiële zaken, maar ook die van al jouw franchisenemers bij Finance Plus onderbrengt. Op die manier krijgen wij een volledig beeld van jouw franchiseformule en kunnen wij optimaal presteren als jouw sparringpartner.  Benieuwd wat jij nog meer voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier.

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou als franchisegever kunnen betekenen voor jouw franchiseformule?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Image
BEKIJK OOK

KENNISBANK

In onze kennisbank hebben we handige informatie neergezet voor jou als klant. Dus wil je meer weten over Microsoft Power BI, de wet Arbeidsmarkt in Balans of schenkingsvrijstelling eigen woning?
Lees meer

HET CORONAVIRUS

Het steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt is een generiek, ruim en mee-ademend steun- en herstelpakket. De maatregelen die vallen binnen dit pakket hebben we op onze coronapagina uitgebreid weergegeven.
 
Lees meer

ACTUEEL

We houden je graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Hier vind je een overzicht van al onze nieuwsberichten en wetenswaardigheden.
Lees meer