FRANCHISE

 

Als franchisegever is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van economie en fiscaliteit. Je moet namelijk franchisenemers kunnen helpen bij financiële vragen die ze wellicht hebben en advies kunnen geven. Daarnaast wil je zelf uiteraard ook graag weten wat voor jou de beste opties zijn op het gebied van ondernemerschap.

Uiteraard helpen we je daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat wij ten alle tijden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en bespreken dit met je tijdens eventuele periodieke besprekingen. Maar we hebben ook deze actualiteitenpagina speciaal voor jou als franchisegever samengesteld. Op deze pagina vind je tal van handige weetjes specifiek voor franchisegevers.

Handige weetjes en actualiteiten

Wil je een franchiseformule opstarten? Wij helpen jou met het opstellen van een franchise businessplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het selecteren en aanvragen van de financiering en het opstellen en toetsen van contracten. Daarnaast kunnen we jou het beste adviseren als je niet alleen je eigen financiële zaken, maar ook die van al jouw franchisenemers bij Finance Plus onderbrengt. Benieuwd wat jij nog meer voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier. Of neem direct contact met ons op!