Coaching & sparringpartner

Financial sparringpartner

Wij denken graag met je mee over de verschillende onderdelen van jouw bedrijfsvoering. Met een veelzijdig pakket aan diensten en producten kunnen wij maatwerk verlenen. Daarbij houden wij als maatschappelijk betrokken financial sparringpartner in het oog dat iedereen belasting moet betalen, maar niemand teveel!

Coaching partner

Waarom coaching? Voor ondernemers of leidinggevenden kan Finance Plus als coaching partner fungeren om het bedrijf én de persoon verder te laten groeien. We helpen jou door middel van coaching je richting te vinden en de werkzaamheden optimaal in te vullen – waardoor de bedrijfsuitvoering nog beter wordt. Dit kan een bijvoorbeeld een nieuwe structuur van het bedrijf betekenen, een nieuwe uitdaging op een andere markt of het afbakenen van taken.

Als financial sparringpartner wisselen wij met jou van gedachten en prikkelen je om verder te denken dan jouw comfortzone, dus out of the box! Wij helpen je graag verder met een gedegen advies en frisse kijk op jouw business. Samen sta je niet alleen sterker; je komt ook vaak tot andere inzichten die je verder kunnen brengen.

Meer weten?
Wilt je ook weten, wat wij op het gebied van fiscaal en bedrijfsadvies voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op