JOUW AMBITIE, ONZE VISIE

Onze visie is erop gericht om gezamenlijk jouw onderneming naar een hoger plan te tillen.
Onze kracht ligt voornamelijk bij de sectoren zakelijke dienstverlening, horeca en het begeleiden van franchise organisaties.

“Sparringpartner zijn bij het realiseren van jouw ambities door samen je onderneming naar een hoger niveau te brengen. Het is onze ambitie een optimale klanttevredenheid te creëren, die ertoe leidt dat jij Finance Plus bij anderen aanbeveelt.”de missie van Finance Plus
“Finance Plus beschikt over een uitgebreid dienstenpakket en een creatief en professioneel team dat met plezier de samenwerking met jou aangaat om jouw doelen te bereiken. Als maatschappelijk betrokken partner gaan wij proactief op zoek naar het beste advies dat bij jou past. “de visie van Finance Plus

Finance Plus is NOAB gecertificeerd: een teken van kwaliteit.

Een NOAB-kantoor levert je de zekerheid voor een solide administratie van jouw bedrijf en jouw fiscale zaken. Het advies dat je krijgt is betrouwbaar, deskundig en van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratiekantoor of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten.

NOAB
Meer info lees je op de website van het NOAB keurmerk

Finance Plus is gecertificeerd Exact Online Cloud accountant.

Exact online is het meest gebruikte online pakket voor jouw administratie. Wij beschikken over specialisten met gedegen kennis van Exact Online, waardoor wij in staat zijn processen zo efficiënt mogelijk in te richten en jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit uit zich bijvoorbeeld in realtime en altijd up-to-date inzicht in jouw cijfers.

Zelf boeken of uitbesteden?
Je kunt dit zelf bepalen. Natuurlijk kunnen wij dit volledig verzorgen, maar wil je liever zelf de boekingen verzorgen? Prima; Exact online maakt dit gemakkelijk. Wij richten dan jouw basisadministratie in zodat je meteen aan de slag kunt. En heb je vragen, dan kun je natuurlijk bij onze specialisten terecht.

ESF: Sparrx begeleidt Finance Plus

Momenteel staat Finance Plus onder begeleiding van een adviseur van Sparrx, een bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en overbrengen van kennis en vaardigheden op het gebied van interne bedrijfsprocessen.

Dit traject wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds dankzij de subsidie Duurzame Inzetbaarheid bedrijven/instellingen (ESF 2014-2020).

Mede dankzij deze subsidie kan Finance Plus de interne mobiliteit van de medewerkers stimuleren, een gezond en veilig werkklimaat bevorderen en werkstress terugdringen.

ESF
Meer info lees je op de website van het ESF
Sparkkx
Meer info lees je op de website van het Sparrx

STRUCTUUR & VOORWAARDEN


Image

STRUCTUUR
Finance Plus is een besloten vennootschap (B.V.). Het KVK nummer van Finance Plus B.V. is 78468817. De uiteindelijk belanghebbenden (UBO’s) zijn Robin Dijkstra en Joost Bitter.

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden van Finance Plus B.V. zijn hier te lezen. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

REGELINGEN
Finance Plus heeft aandacht voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Dit doen wij op basis van de volgende regelingen:
• Klokkenluidersregeling
• Interne regeling integriteit

SAMENWERKING

Mocht blijken dat wij je niet geheel van dienst kunnen zijn bij een bepaald onderdeel van de bedrijfsvoering, ben je bij ons alsnog op het juiste adres. Wij werken namelijk zowel regionaal als landelijk samen met andere (accountants)kantoren, zodat we je alsnog verder kunnen helpen met het realiseren van jouw ambities.
Wij werken regelmatig samen met onder andere de volgende organisaties:

Expertise:
Notarissen
Locatie:
Waddinxveen
Website:
www.notarissenwaddinxveen.nl

Van der Meulen, Kock & Ubachs notarissen

Van der Meulen Kock & Ubachs Notarissen is een middelgroot notariskantoor in Waddinxveen. Het kantoor is een begrip in de regio en kenmerkt zich door haar kwalitatief goede dienstverlening en onafhankelijkheid. Het kantoor behandelt zaken op alle notariële rechtsgebieden. Aan het kantoor zijn 3 notarissen verbonden en ruim 20 overige medewerkers, waaronder kandidaat-notarissen, notarieel juristen en administratief medewerkers.

Expertise:
Accountancy
Locatie:
Rotterdam
Website:
www.mijnaccountantskantoor.com

MIJN accountantskantoor

MIJN Accountantskantoor is een jong en dynamisch kantoor met kennis en jarenlange ervaring. Ze bedienen ondernemingen optimaal met een actieve, praktische, service-gerichte en no nonsense aanpak. Heldere communicatie en korte lijnen vormen de basis voor een uitstekend contact met cliënten. De dienstverlening is hierdoor altijd afgestemd op specifieke behoeften.

Expertise:
Belastingadvies, Registeraccountants
Locatie:
Eindhoven
Website:
www.rubicon.nu

Rubicon Belastingadviseurs en registeraccountants

De accountants en belastingadviseurs van Rubicon zijn goed opgeleid en zeer ambitieus. Ze zijn betrokken bij het vak, betrokken bij de maatschappij, maar vooral betrokken bij de klant. Ze handelen en denken met je mee om de meest optimale resultaten te behalen. Zonder dikke rapporten en ellenlange memo’s, maar met een duidelijk, helder en goed onderbouwd verhaal. Kort, krachtig en vooral duidelijk.
Rubicon werkt voor middelgrote en grote bedrijven, multinationals, stichtingen en voor vermogende particulieren. Het dienstenpakket dat Rubicon biedt, is breed en zowel adviserend als uitvoerend.

Expertise:
Corporate Finance advies
Locatie:
Capelle a/d IJssel
Website:
www.iriscf.nl

IRIS Corporate Finance

IRIS CF is een gespecialiseerd corporate finance adviesbureau. Het team, met ervaren fusie en overname professionals, biedt klanten overname advies en M&A dienstverlening op het hoogste niveau. Ze werken langs korte, professionele en vooral praktische lijnen, met een heldere focus. Ze begeleiden bedrijfsovernames bij middelgrote bedrijven.

Expertise:
o.a. pensioencommunicatie
Locatie:
Reeuwijk (e.a.)
Website:
www.zuyderleven.nl

Zuyderleven Groep

De Zuiderleven groep lost problemen op, realiseert dromen, maakt je onvermoede wensen tastbaar. Op het gebied van hypotheken, verzekeringen, makelaardij, pensioencommunicatie en corporate finance. Ze bieden comfort, snelheid, inzicht, overzicht, helderheid, eenvoud, bevestiging, pro-activiteit, en aandacht.

Levenslang. Samen met jou en samen voor jou als het gaat om geld en stenen. Daar zijn zij namelijk goed in.

Expertise:
Trustkantoor
Locatie:
Amsterdam
Website:
www.hillsmith-cm.com

Hill Smith Corporate Management

Hill Smith Corporate Management is an independent specialized management company that operates under a license from the Dutch Central Bank. It is experienced in providing tailored services in the Netherlands through a personal, cost-conscious and solution-minded approach to corporate and private clients as well as (private equity) funds all over the world.

Expertise:
Advocatuur
Locatie:
Amsterdam
Website:
www.kerkmanlaw.com

Kerman Law

KerkmanLaw is an independent law firm located in Amsterdam, The Netherlands, that was founded in 2001 by Bert Kerkman.
Bert is a sole practitioner, and has been working as an associate and partner with large international law firms prior to founding KerkmanLaw.
He has many years of experience in Dutch corporate law, commercial law, employment law, and cross-border corporate and complex commercial dispute resolution, and can rely on a vast local and international network of legal experts, civil law notaries, trust firms, tax lawyers and accountants.