Wij werken regelmatig samen met de volgende organisaties:

Van der Meulen, Kock en Ubachs Notarissen

Van der Meulen Kock & Ubachs Notarissen is een middelgroot notariskantoor in Waddinxveen. Het kantoor is een begrip in de regio en kenmerkt zich door haar kwalitatief goede dienstverlening en onafhankelijkheid. Het kantoor behandelt zaken op alle notariële rechtsgebieden. Aan het kantoor zijn 3 notarissen verbonden en ruim 20 overige medewerkers, waaronder kandidaat-notarissen, notarieel juristen en administratief medewerkers.

Expertise:
Notarissen
Locatie:
Waddinxveen

Ga naar de website

MIJN accountantskantoor

MIJN Accountantskantoor is een jong en dynamisch kantoor met kennis en jarenlange ervaring. Ze bedienen ondernemingen optimaal met een actieve, praktische, service-gerichte en no nonsense aanpak. Heldere communicatie en korte lijnen vormen de basis voor een uitstekend contact met cliënten. De dienstverlening is hierdoor altijd afgestemd op specifieke behoeften.

Expertise:
Accountancy
Locatie:
Rotterdam

Ga naar de website

Rubicon Belastingadviseurs en registeraccountants

De accountants en belastingadviseurs van Rubicon zijn goed opgeleid en zeer ambitieus. Ze zijn betrokken bij het vak, betrokken bij de maatschappij, maar vooral betrokken bij de klant. Ze handelen en denken met je mee om de meest optimale resultaten te behalen. Zonder dikke rapporten en ellenlange memo’s, maar met een duidelijk, helder en goed onderbouwd verhaal. Kort, krachtig en vooral duidelijk.
Rubicon werkt voor middelgrote en grote bedrijven, multinationals, stichtingen en voor vermogende particulieren. Het dienstenpakket dat Rubicon biedt, is breed en zowel adviserend als uitvoerend.

Expertise:
Belastingadvies, Registeraccountants
Locatie:
Eindhoven

Ga naar de website

IRIS Corporate Finance

IRIS CF is een gespecialiseerd corporate finance adviesbureau. Het team, met ervaren fusie en overname professionals, biedt klanten overname advies en M&A dienstverlening op het hoogste niveau. Ze werken langs korte, professionele en vooral praktische lijnen, met een heldere focus. Ze begeleiden bedrijfsovernames bij middelgrote bedrijven.

Expertise:
Corporate Finance advies
Locatie:
Capelle a/d IJssel

Ga naar de website

Kerkman Law

KerkmanLaw is an independent law firm located in Amsterdam, The Netherlands, that was founded in 2001 by Bert Kerkman. Bert is a sole practitioner, and has been working as an associate and partner with large international law firms prior to founding KerkmanLaw. He has many years of experience in Dutch corporate law, commercial law, employment law, and cross-border corporate and complex commercial dispute resolution, and can rely on a vast local and international network of legal experts, civil law notaries, trust firms, tax lawyers and accountants.

Expertise:
Advocatuur
Locatie:
Amsterdam

Ga naar de website

M&R Zonnepanelen

M&R Zonnepanelen zorgt voor een opgewekt en duurzame start van jouw eigen zonneopbrengst. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van complete zonne-installaties op maat voor jouw woning of bedrijf.

Door hun ruime kennis en ervaring adviseren ze jou over de beste zonnepanelenkeuze. Ze weten als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie.

Expertise:
Zonnepanelen
Locatie:
Zoetermeer

Ga naar de website