Veilig documenten ontvangen en rechtsgeldig ondertekenen

Veilig documenten en dossiers ontvangen en op elk mobiel apparaat makkelijk digitaal ondertekenen: dankzij de implementatie van PKIsigning bij Finance Plus is dat nu mogelijk. Je kunt het document pas openen en ondertekenen nadat je jouw identiteit geverifieerd hebt. Dankzij deze verificatie is de ondertekening automatisch rechtsgeldig en dus bij uitstek geschikt voor jaarrekeningen, aangiften en de jaarlijkse aandeelhoudersnotulen. Je hebt geen software nodig om documenten in te zien of te ondertekenen en hoeft niets meer uit te printen. En daarmee is ondertekenen met PKIsigning ook nog eens goed voor het milieu!

Je identiteit verifiëren

Je kunt de door ons toegestuurde documenten of dossiers pas openen nadat je jouw identiteit hebt geverifieerd. Dit wordt gedaan door middel van het versturen van een bericht via WhatsApp met het telefoonnummer van jou dat bij ons bekend is. Op deze manier kunnen wij veilig documenten naar jou versturen die persoonlijk en vertrouwelijk zijn. Daarnaast is dit de enige manier om te garanderen dat jouw ondertekening rechtsgeldig is. 

Ondertekenen in vier stappen geregeld

Dankzij PKIsigning kun je eenvoudig ondertekenen met een persoonlijk certificaat in de Cloud. Dit is het hoogste niveau van digitaal ondertekenen. Vanuit onze kant is het de enige manier om digitaal met een beroepstitel te kunnen ondertekenen. En het is ook nog eens snel. In slechts vier stappen heb je jouw document rechtsgeldig ondertekend: 

  • Via een e-mailbericht ontvang je een ondertekenverzoek

  • Verifieer je identiteit door middel van je mobiele telefoon(nummer)

  • Onderteken het document op de aangegeven plek via een stempel, een krabbel of een afbeelding

  • Download het document ten behoeve van je eigen administratie

Handleiding

We kunnen ons voorstellen dat deze nieuwe manier van ondertekenen een aantal vragen oproept. Daarom hebben we een hand-out samengesteld waarmee we stapsgewijs de hele procedure van digitaal ondertekenen in de Cloud met je doornemen. Klik op de knop om deze hand-out te bekijken. 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan vooral contact met ons op via telefoonnummer 0182 - 622 00 of mail ons!
Image

bekijk ook

Vacatures

Wij zijn momenteel op zoek naar een Junior IT specialist. Heb jij affiniteit met automatisering en wil je weten wat deze functie inhoudt? of wil je direct solliciteren? Lees dan direct verder op onze vacaturepagina. 

Lees meer

Fiscaal & bedrijfsadvies

Wij staan voor integer, maatschappelijk betrokken en servicegericht zaken doen. Daarom kiezen klanten voor ons voor het verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Maar we kunnen natuurlijk nog veel meer!

Lees meer

No Hands bij Finance Plus

Wij hebben ook een wegwijzer samengesteld, zodat in één oogopslag duidelijk is voor onze (nieuwe) klanten wat de voordelen zijn van werken met de nieuwste software van Exact Online. Ook kun je hier lezen hoe we jouw administratie inrichten.
Lees meer