Finance Plus levert diverse financiële diensten aan ondernemers en vermogende particulieren. Je kunt bij ons terecht voor boekhouding, (salaris)administratie & HR, fiscaal- en belastingadvies. 

Financiële administratie

Wij kunnen jouw hele financiële administratie uit handen nemen. Maar wij geven ook scholing aan medewerkers van jouw organisatie, zodat zij goed zelf uit de voeten kunnen met jouw (online) administratie. Daarnaast kunnen we realtime inspelen op de behoeften die op dat moment spelen binnen jouw organisatie dankzij onze Microsoft Power BI tool. 

Salarisadministratie & HR

Voor het verwerken van personeels- en salarisadministratie hebben wij onze eigen Finance Plus salarisadministratieomgeving. Ons platform is 24/7 beschikbaar en heeft een mobiele app voor telefoon en tablet. Onze dienstverlening kent 3 basisvormen: zelf doen, samen doen of laten doen. Daarnaast hebben wij kennis van HR en personeelsadvies, dus je bent bij ons ook aan het goede adres als je behoefte hebt aan ondersteuning of advisering bij het opzetten van personeelsbeleid of werving en selectie. 

Fiscaal- en bedrijfadvies

We kijken uiteraard samen met jou naar de cijfers van voorgaande jaren, maar richten onze blik vooral op de wereld van morgen. Ons bedrijfsadvies is op maat en gericht op de toekomst. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest actuele (vak)literatuur, zodat wij jou zo optimaal mogelijk kunnen adviseren. 

Financiële sparringpartner

Wij kunnen je ook helpen om jouw bedrijf te laten groeien door samen met jou te kijken naar diverse groeimogelijkheden en de financiële consequenties daarvan. We fungeren als sparringpartner of als coach om jouw onderneming te laten bloeien als nooit tevoren. Wij helpen je graag verder met een gedegen advies en frisse kijk op jouw business. Samen sta je niet alleen sterker, je komt ook vaak tot andere inzichten. Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor de mogelijkheden!