COACHING & SPARRINGPARTNER

COACHING &
SPARRING-
PARTNER

 

Wij denken graag met je mee over de verschillende onderdelen van jouw bedrijfsvoering. Als empathisch sparringpartner proberen wij jouw ambities te realiseren door dienstverlening op maat. Met een veelzijdig pakket aan diensten en producten kunnen wij maatwerk verlenen. Daarbij houden wij als maatschappelijk betrokken partner in het oog dat iedereen belasting moet betalen, maar niemand teveel!

 

Waarom coaching?
Voor ondernemers of leidinggevenden kan Finance Plus als coach fungeren om het bedrijf en de persoon verder te laten groeien. We helpen jou je richting te vinden en de werkzaamheden optimaal in te vullen – waardoor de bedrijfsuitvoering nog beter wordt. Dit kan een bijvoorbeeld een nieuwe structuur van het bedrijf betekenen, een nieuwe uitdaging op een andere markt of het afbakenen van taken.

Als sparringpartner wisselen wij met jou van gedachten en prikkelen je om verder te denken dan jouw comfortzone. Wij helpen je graag verder met een gedegen advies en frisse kijk op jouw business. Samen sta je niet alleen sterker; je komt ook vaak tot andere inzichten die je verder kunnen brengen.

Meer weten?
Wilt je ook weten, wat wij op het gebied van fiscaal en bedrijfsadvies voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op.