Finance Plus verzorgt aangiften inkomsten- of vennootschapsbelasting. Maar wij voeren ook fiscale bezwaar- en beroepsprocedures. Daarnaast verzorgen wij aangiften erf- en schenkbelasting en geven advies op maat bij successieplanning en bedrijfsopvolging. Voor ieder bedrijfadvies of fiscaal advies ben je bij ons aan het goede adres!

Bedrijfadvies

Hoewel we ook kijken naar de cijfers van voorgaande jaren richten we ons vooral op de wereld van morgen. We kijken periodiek samen met jou naar je bedrijfsdoelen en beoordelen welke informatie benodigd is om te kunnen beoordelen of deze doelen realiseerbaar zijn. Bedrijfadvies op maat en gericht op de toekomst.

Op basis van actuele cijfers zoals inkoop- en verkoopcijfers, personeelskosten, omzetcijfers en de actuele winst, kunnen wij je fiscale en bedrijfsadviezen geven over het eventueel wijzigen van de huidige koers of het verder optimaliseren ervan.

Door middel van scholing, trainingen en het bijhouden van de meest actuele (vak)literatuur zorgen de medewerkers en fiscaal specialisten van Finance Plus ervoor dat zij jou optimaal kunnen adviseren met het oog op de toekomst.

Fiscaal advies

Finance Plus staat voor integer, maatschappelijk betrokken en servicegericht zaken doen. Daarom kiezen klanten voor ons voor het verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting of het voeren van fiscale bezwaar- en beroepsprocedures. Onze fiscaal specialisten verzorgen ook de aangiften erf- en schenkbelasting en geven fiscaal en bedrijfsadvies op maat inzake successieplanning, bedrijfsopvolging en overige fiscale aangelegenheden.

Ben je startende ondernemer?

Finance Plus ondersteunt en begeleidt jou met het realiseren van je bedrijf. Van het kiezen van een passende bedrijfsvorm, het (mede) opstellen van een businessplan tot aan het geven van tips over de inrichting en de te voeren administratie. Daarnaast ontlasten wij met administratieve werkzaamheden zoals het aanmelden bij de Belastingdienst en/of Kamer van Koophandel. Ook voor fiscaal advies inzake persoonlijke en zakelijke aangiften ben je bij ons aan het juiste adres!

Een greep uit onze werkzaamheden

  • Het opstellen van businessplannen
  • Het controleren en toetsen van de op de klant van toepassing zijnde wet- en regelgeving
  • Het verlenen van assistentie en begeleiding bij de aanvraag van financieringen
  • Het inrichten en voeren van de administratie
  • Het opstellen van tussentijdse rapportages
  • Het opstellen van diverse aangiften en fiscaal advies
  • Het opstellen en deponeren van jaarrekeningen
  • Het opstellen van pensioenovereenkomsten en actuariële berekeningen
  • Het begeleiden en adviseren bij fusies, liquidaties en ontvoegingen
  • Het aanvragen van de 30%-regeling voor expats

Meer weten?
Wilt je ook weten, wat wij op het gebied van fiscaal- en bedrijfadvies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op