Mijn Plus

Ook voor support ben je bij ons aan het goede adres. Zo gebruiken wij TeamViewer voor support op afstand en hebben we handige hand-outs beschikbaar gesteld. Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

TEAMVIEWER

Efficiënte hulp op afstand

Wij zijn onze klanten graag zo goed mogelijk van dienst. Daarom werken wij graag met TeamViewer. Dankzij deze veilige software kunnen wij eenmalig live op afstand meekijken en handelingen uitvoeren op jouw computer, om jou zo goed en snel mogelijk te helpen met een probleem.

Heb je TeamViewer al op je computer staan? Bel ons dan op telefoonnummer 0182 - 622 000 om een connectie te maken met jouw unieke code. Heb je deze nog niet? Download de meest recente versies dan via de knoppen.

overige support

Aanspreekpunt

Heb je een vraag met betrekking tot de financiële administratie, een vraag over belastingwetgeving, of een bijzonder specifieke? Jouw aanspreekpunt is altijd je eigen klantmanager. Mocht je om uiteenlopende redenen liever contact hebben met een van de partners van Finance Plus, neem dan contact met ons op. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Kosten

Is de vraag voor ons gemakkelijk te verhelpen en kost het slechts enkele minuten? Dan gaat de teller niet direct aan. Maar als wij tijd moeten steken in het oplossen van een probleem, dan zullen we natuurlijk wel deze tijd in rekening moeten brengen.

hand-outs

Finance Plus heeft de afgelopen jaren een professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van IT en procesoptimalisatie. En ook de software die wij gebruiken voor de verschillende processen is altijd onderhevig aan verandering. Om het werken met deze software voor jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken hebben we voor twee processen hand-outs samengesteld.

No hands accounting

No hands accounting, robotic accounting en handfree accounting zijn allemaal verschillende termen voor dezelfde dienst: een zoveel mogelijk geautomatiseerde boekhouding. Vandaar ook de naam No Hands: je hoeft zo min mogelijk met de hand te doen. Daarnaast biedt No Hands je gemak, efficiency en inzicht met behulp van de nieuwste software. En daarmee zetten we weer een goede stap in de richting van ons motto bij Finance Plus: het optimaliseren van bedrijfsvoeringen. 

Hand-out no hands accounting

PKIsigning

Met PKIsigning kun je veilig documenten en dossiers ontvangen en op elk mobiel apparaat makkelijk digitaal ondertekenen. Je kunt het document pas openen en ondertekenen nadat je jouw identiteit geverifieerd hebt. Dankzij deze verificatie is de ondertekening automatisch rechtsgeldig en dus bij uitstek geschikt voor jaarrekeningen, aangiften en de jaarlijkse aandeelhoudersnotulen. Je hebt geen software nodig om documenten in te zien of te ondertekenen en hoeft niets meer uit te printen.

Hand-out PKI signing