Opstellen jaarrekeningen

Heb je een besloten vennootschap (bv) of een naamloze vennootschap(nv), dan ben je verplicht om een jaarrekening te (laten) maken en die binnen vijf maanden na afloop van het betreffende jaar te deponeren bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Laat ons jouw jaarrekening opstellen! De medewerkers van Finance Plus worden constant bijgeschoold over de laatste wijzigingen in de belastingwetgeving, zodat zij deze kennis kunnen gebruiken als zij een jaarrekening maken. Na het opstellen zal jouw klantmanager onze bevindingen met jou bespreken, zodat je precies weet hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Want het is ons gezamenlijk doel om jouw bedrijf gezond te houden en te laten floreren!

Laat Finance Plus jou volledig ontzorgen

Als wij gedurende het hele jaar jouw administraties verwerken en de diverse aangiften voor jou doen hebben wij op het moment dat wij jouw jaarrekening opstellen alle benodigde gegevens al voorhanden. Hoe meer informatie wij al hebben, zoveel minder tijd zal een jaarrekening maken kosten. Ook het deponeren van de jaarrekening zelf wordt door ons verzorgd. Bovendien worden alle termijnen door Finance Plus nauwlettend in de gaten gehouden, zodat je geen boete riskeert wanneer je zelf onverhoopt een aangifte te laat zou indienen. Ook zo zijn wij graag jouw financieel sparringpartner en helpen samen jouw onderneming te groeien.

Kosten opstellen jaarrekening bv of nv

Een jaarrekening bestaat uit verschillende onderdelen, zoals de balans, de winst- en verliesrekening en eventueel een accountantsverklaring. Welke eisen de Kamer van Koophandel aan jouw jaarrekening stelt is afhankelijk van de grootte van jouw onderneming. Indien jouw onderneming uit een moeder- en meerdere dochtermaatschappijen bestaat, is het wellicht zelfs beter om naast de individuele jaarrekeningen ook een geconsolideerde jaarrekening te maken.

Er zijn applicaties en daarmee kun je tegen een relatief laag bedrag zelf een online jaarrekening maken. Maar deze applicaties houden vaak geen rekening met jouw specifieke bedrijfssituatie en kosten veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden. De kosten die verbonden zijn aan het op laten stellen van een jaarrekening door ons heb je daardoor snel terugverdient.

Balans- en winst- en verliesrekeningen

Ook eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) en commanditaire vennootschappen (cv) kunnen wij helpen. Deze rechtsvormen hoeven weliswaar geen jaarrekening te deponeren maar een balans en een winst- en verliesrekening zijn wél nodig om aangifte te kunnen doen voor de inkomstenbelasting. Dus ook hiervoor ben je bij Finance Plus aan het goede adres!

Meer informatie?

Wil je ons jouw jaarrekening laten maken? Of heb je vragen over opstellen jaarrekeningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op