Alle informatie in één overzichtelijk en interactief dashboard! Hoe duidelijk en effectief zou dat zijn! Niet meer tijdrovend heen en weer switchen tussen allerlei softwarepakketten waarbij de kans op een vergissing groot is. En die duidelijkheid is wat Finance Plus voor jouw bedrijf kan realiseren met dit softwarepakket van MS Power BI Nederland.

Realtime inzicht

Voor ieder proces op de werkvloer gebruik je een ander softwarepakket. Denk maar eens aan het bijhouden van je administratie, je kassasysteem of je voorraadbeheer. Het verzamelen van gegevens uit de verschillende pakketten en combineren van de data tot nuttige informatie kost vaak veel tijd en vergt veel handmatige handelingen. Tijd die je vaak beter aan de opbouw van je bedrijf kunt besteden. Daarnaast is deze informatie statisch en moet steeds opnieuw worden bijgewerkt om actuele informatie te verkrijgen.

MS Power BI

Wij hebben hier een oplossing voor: MS Power BI. Vrijwel alle softwarepakketten zijn aan MS Power BI Nederland te koppelen, waardoor data uit het ene pakket kan worden gecombineerd met de data uit andere softwarepakketten. Daarnaast wordt deze data automatisch (zo vaak als gewenst) opgehaald en bijgewerkt.

Vervolgens visualiseren wij al deze data in één overzichtelijk, interactief dashboard, waardoor jij direct de gewenste informatie beschikbaar hebt. Realtime inzicht in je bedrijfsprestaties! Het laten bouwen van een dashboard in MS Power BI is een eenmalige investering. Voor het gebruik betaal je een gering bedrag aan licentiekosten. Gezien de informatie en tijdsbesparing die het oplevert heb je deze investering echter snel terugverdiend.

Werk je met jouw organisatie met Office 365? Power BI heeft Power BI teams integration  mogelijkheid, wat betekent dat je Power BI kunt toevoegen aan groepen in Microsoft Teams en zo nog makkelijker kunt werken.

Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je interesse of vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

Meer weten?

Wil jij voor jouw bedrijf een dashboard in Microsoft Power BI? Of heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem contact op
Winst- en verliesrekening
Omzet - data