Zowel de franchisegever als de franchisenemer staan voor kosten. Denk hierbij aan het schrijven van businessplannen, het kiezen van de juiste rechtsvorm en die te realiseren, het verder ontwikkelen van de formule en het uitrollen daarvan. Maar ook aan de aankoop of huur van een pand waar de franchise onderneming in gevestigd gaat worden, de inrichting van die vestiging, entreegeld tot de franchiseformule, voorraden, vervoer etc. De kans is groot dat je dergelijke kosten niet volledig uit eigen middelen kunt betalen en je dus een financieringsvorm moet regelen.

FRANCHISE FINANCIERING REGELEN

Een juiste financieringsvorm kiezen voor je franchise bedrijf is  niet makkelijk. De mogelijkheden zijn legio, maar welke financieringsvorm pas het beste bij jouw bedrijf? En waar of bij wie? En tegen welke voorwaarden? Soms kan een combinatie van financieringsvormen het meest aantrekkelijk zijn, maar welke combinatie is dat dan?

Finance Plus heeft de expertise en ervaring in huis om jou bij het vinden van de juiste franchise financiering terzijde te staan. Wij onderzoeken jouw financieringsbehoefte, adviseren je over de juiste vorm en verlenen je tevens assistentie bij de aanvraagprocedure. Kortom, ook hierbij ontzorgt Finance Plus je!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons jouw franchise financiering regelen!

Neem contact op