MICROSOFT POWER BI

Alle informatie in één overzichtelijk en interactief dashboard. Dat is wat we voor jouw bedrijf kunnen realiseren met Microsoft Power BI.

Image

Voor ieder proces op de werkvloer gebruik je een ander softwarepakket. Denk maar eens aan het bijhouden van je administratie, je kassasysteem of je voorraadbeheer. Het verzamelen van gegevens uit de verschillende pakketten en combineren van de data tot nuttige informatie kost vaak veel tijd en vergt veel handmatige handelingen. Daarnaast is deze informatie statisch en moet steeds opnieuw worden bijgewerkt om actuele informatie te verkrijgen.

Microsoft Power BI

Wij hebben hier een oplossing voor: Microsoft Power BI. Vrijwel alle softwarepakketten zijn aan deze software te koppelen, waardoor data uit het ene pakket kan worden gecombineerd met de data uit andere softwarepakketten. Daarnaast wordt deze data automatisch (zo vaak als gewenst) opgehaald en bijgewerkt.

Vervolgens visualiseren wij al deze data in duidelijke en overzichtelijke rapportages, waardoor jij direct de gewenste informatie beschikbaar hebt. Real-time inzicht in jouw bedrijfsprestaties dus. Het laten bouwen van een dashboard is een investering. Maar gezien de informatie en tijdsbesparing die het oplevert heb je deze investering snel terugverdiend.

Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je interesse of vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?
Wil jij voor jouw bedrijf een dashboard in Microsoft Power BI? Of heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Winst- en verliesrekening
Omzet - data